初二英语完形填空练习题及答案

所属专题:初二英语完形填空  来源:沪江中学学科网    要点:初二英语完形填空  
编辑点评: 完形填空涉及的知识面广,它不单单是对学生的词汇,短语搭配,语法句法等基础知识掌握和运用程度的检测以及对整个文章逻辑关系的理解的考查,而是对学生在情境中辨析词义的能力和词组短语搭配的使用能力的检测,它属于阅读理解的范畴,考查学生对文章的理解程度,是一种障碍性阅读理解,难度较大。

A man was sitting in the doctor's office. He was telling the doctor about his 1 “I like football, doctor,” he said. “Please help me. My life has 2 been a good one since I became 3 in football and it is getting worse and worse. I can't even 4 well at night. When I close my 5 I' m out there in the football field 6 after a flying ball. When I wake up, I' m more 7 than I was when I went to bed. What am l going to do?” The doctor sat back and said, “ First of all, you 8 to do your best not to dream about football. Before you are falling asleep, try to 9 about something else. Try to think that you are at a party and someone is going to give you several million dollars.” “Are you crazy(发疯的)?”the man shouted. “I'll 10 the ball!”

( )1.A.problem B.family C.sport D.journey
( )2.A.always B.already C.never D.often
( )3.A.interested B.careful C.deep D.strong
( )4.A.work B.play C.do D.sleep
( )5.A.doors B.windows C.books D.eyes
( )6.A.looking B.playing C.running D.waiting
( )7.A.worried B.tired C.surprised D.pleased
( )8.A.want B.hope C.have D.decide
( )9.A.hear B.write C.talk D.think
( )10.A.miss B.play C.catch D.pass
参考答案:1.A 2.C 3.A 4.D 5.D 6.C 7.B 8.C 9.D 10.A
参考原文:A man was sitting in the doctor's office. He was telling the doctor about his problem“I like football, doctor,” he said. “Please help me. My life has never been a good one since I became interested in football and it is getting worse and worse. I can't even sleep well at night. When I close my eyes. I' m out there in the football field running after a flying ball. When I wake up, I' m more tired than I was when I went to bed. What am l going to do?” The doctor sat back and said, “ First of all, you have to do your best not to dream about football. Before you are falling asleep, try to think about something else. Try to think that you are at a party and someone is going to give you several million dollars.” “Are you crazy?”the man shouted. “I'll miss the ball!”
参考译文:一个男人坐在医生的办公室。他告诉医生有关他的问题“我喜欢踢足球,医生,”他说。“请帮我。我的生活从来就不是一个好一点的,因为我就对足球感兴致,它越来越糟了。我甚至无法安然入睡。当我闭上我的眼睛。“我在足球场上追逐一飞球。当我醒来的时候,我是更累比当我上床睡觉。我要做什么?”医生坐回去,说:“首先,你必须尽力不要梦想关于足球的。在你入睡,试着去思考别的事情。试着想想,你是在一个聚会上有人要给你几美元。”“你疯了吗?”男人喊道。“我会错过球!” 

>>点击查看初二英语完形填空专题,阅读更多相关文章!

    你可能还感兴趣的相关文章

  • 初二英语完形填空2篇

    完形填空的体裁多样,包括记叙文,说明文,应用文和其他文体。以叙为主,且叙议结合。章新颖,有趣,可读性强,具有鲜明的时代感。下面是小编为你整理的初二英语完形填空2篇。

  • 初二英语完形填空练习及答案
最新2019初二英语完形填空信息由沪江中学学科网提供。

请输入错误的描述和修改建议,建议采纳后可获得50沪元。

错误的描述:

修改的建议: