中考英语易错题集锦15

所属专题:2015年中考英语  来源:沪江中学学科网    要点:中考英语易错题  
编辑点评: 中考的脚步越来越近了,你还在傻傻分不清楚许多英语词组吗?你还在为那些难缠的英语句型而感到头疼吗?快来看看小编为你精挑细选的中考英语易错点集锦吧,相信总有适合你的~~~中考,加油!!!

141.The buses _______over 2 thousand people a day.
        A.take   B.bring   C.carry    D.sent
答案:C

142.The coductor kept_______hot water tous.
        A.give    B.bring    C.taking    D.giving
答案:D

143.There are four pairs of socks to______,but the woman doesn’t know______to buy.
        A.choose from;which    B.choose from;what   C.choose;which   D.choose;what
答案:A

144.Nobody noticed the thief slip into the shop,because the light shappened to_______.
      A.put out   B.turn out   C.give out   D.go out
答案:D

145.______the sports meeting might be put off. Yes, it all depends on the weather.
      A.I’ve been told   B.I’ve told   C.I’mtoldD.Itold
答案:A

146.The teacher said_____wanted to go to the cinema must be there before 6:00.
       A.those who   B.that   C.who   D.which
答案:A

147.They stopped ______and______out to play when they______the bell ring or rest.
       A.working;went;heard   B.work;togo;hear   C.working;go;hearing   D.working;going;heard
答案:A

148.--I am going to Qingdao and stay there for a week.
      --______you are there, would you please buy some books for me?
      A.If    B.While   C.Since   D.As soon as
答案:B

149.John plays football____, if not better than,David.
       A.as well   B.as well as   C.so well   D.so well as
答案:B。该题意为:John踢足球如果不比David好的话,那也踢得和David一样好。和…一样好为aswellas。

>>点击查看2015年中考英语专题,阅读更多相关文章!

最新2018中考英语易错题信息由沪江中学学科网提供。

最新文章

请输入错误的描述和修改建议,建议采纳后可获得50沪元。

错误的描述:

修改的建议: